Counter Strike: Global Offensive – DE 7 BEDSTE CS MAPS

Counter Strike: Global Offensive – DE 7 BEDSTE CS MAPS

Lister som denne vil altid være subjektive, uanset hvad emnet er. For at gøre listen så retfærdig som muligt, har vi foretaget en rundspørge vedrørende de forskellige cs maps. Ydermere har vi lavet en grundig analyse på internettet for at finde frem til de mest populære. Listen er inddelt fra bund til top. Med det i baghovedet kan vi kigge nærmere på denne inspirerende liste.

7. Cobblestone

Designet af David Johnson, som også står bag Dust. Cobblestone er også bygget op omkring mange af de samme principper. Der findes en masse forskellige meninger om dette cs map. Der kan være forskellige årsager til, at folk ikke bryder sig om denne bane. Men en del personer har indvendinger mod banen, fordi terroristerne 90% af tiden bestemmer sig for at løbe hen til B. Det gør banen ensformig og mindsker mulighederne i den kreative proces. Når det så er sagt, er der også adskillige fede og uundgåelige detaljer indbygget. Heriblandt kan rotationerne og de fakes, som kan blive henrettet ud af ingenting, nævnes. Det kan særligt være underholdende at spille denne bane som terrorist.

Den blev tilføjet til Counter Strike: Global Offensive i en senere opdatering i 2013 sammen med Overpass, som vi kigger nærmere på nu.

6. Overpass

Overpass er formentlig det mindst spillede af alle cs maps. I hvert fald når man betragter de professionelle Counter Strike: Global Offensive hold. På trods af at der er blevet foretaget adskillige ændringer, er det formentlig nemmere at være CT i Overpass. Statistikkerne viser også, at det for det meste er Counter-Terroristerne, som løber af sted med sejren. Men behøver det at være en dårlig ting? Ikke nødvendigvis.

Bygningerne er en kopi af den kanaloverførsel og park, man kan finde i den tyske hovedstad, Berlin. På trods af de åbenlyse fordele ved at spille som CT, er dette stadig væk en underholdende affære at give sig i kast med.

Overpass Counter Strike: Global Offensive og cs maps CSGO

5. Mirage

Dette cs map blev tilføjet til CSGO i midten af 2013. Temaet er inspireret af en mellemøstlig by. Der er dog utallige ligheder med den marokkanske arkitektoniske stil. Derfor formodes designet at være inspireret af en Marokkansk by.

Efter at Counter Strike: Global Offensive blev udgivet, besluttede Valve at lave en ny version af Mirage.  I samme omgang blev den inkluderet som en officiel afdetoneringsbane. I Mirage er der også blevet foretaget en del justeringer. Originalt var der bl.a. tekstskrift, der mindede om Italy, men den blev senere opdateret til en mere Marokkansk stil.

 

Mirage Counter Strike: Global Offensive og cs maps CS CSGO

Du kan her ser en video der bringer intelligente tips og vejleder til hvordan man gebærder sig i Mirage.


4. Cache

Cache er fornyelse af en af de gamle CS Source maps. Lokationen er inspireret af Pripyat, Ukraine. Cache er den mest succesfulde, som er blevet udviklet efter udgivelsen af Counter Strike: Global Offensive.
Det har nu etableret sig som et af de mest solide cs maps og mange hold foretrækker Cache som sit home map. Nogle af de største og mest historiske CSGO kampe har fundet sted i Cache. I starten favoriserede banen Counter Terroristerne, men nu er den perfekt afbalanceret. Cache har fundet sig en plads blandt de største maps og er formentlig kommet for at blive.

I den ovenstående video kan du se 10 tips og tricks, der kan forbedre dine skills i Cache.

3. Train

I Train gælder det for Counter Terroristerne om at forhindre terrorstierne i at bombe atomnyttelasten. Enhver CT må afdetonere enhver bombe, som er en trussel for nyttelasten. For terroristerne gælder det modsat om at sprænge en af de to nyttelaster i luften med C4. Train er en af de ældste cs maps, som stadigvæk eksisterer i dag. Det var ikke den store succes før at den blev genskabt til Counter Strike: Global Offensive.
Langsomt, men stødt har Train erobret populariteten og er i dag både underholdende at spille og overvære.
Der er sket en masse ændringer siden CS 1.6, både med selve spillet, men også med diverse cs maps. Her er train ingen undtagelse.

Hallen er blevet forstørret med det formål at hjælpe spillerne til at undgå snipere. Miljøet blev også væsentlig tydeliggjort og præget af en mere russisk stemning end i den originale Train version. Generelt set har både det grafiske, visuelle og de funktionelle justeringer gjort en markant forskel. Det er ikke tilfældigt, at lige netop dette cs map er steget i popularitet.

Du kan her se en video, der kommer med sit eget bud på en seriøs gameplan, der kan gøre den endelige forskel.

2. Inferno

Mange formoder, at dette cs map er blevet fejlbehæftet, fordi det kræver så enorm meget øvelse at have styr på Counter-terroristerne i Inferno. Ud af alle cs maps er det mest krævende at være CT i Inferno. Men i sidste ende kan det virkelig betale sig at investere tiden i det. Af mange bliver Inferno betragtet som den bedste map. Det er da også en efterhånden legendarisk lokation, der finder sted i østeuropa.

1. Dust2

Du kan bare ikke gå galt i byen med Dust2. Som du kan læse her i den detaljerede artikel om det mest populære map, er Dust2 svær at konkurrere med. Det er simpelt at lære, men svært at være god til. Dust2 er godfatheren af maps og indtager indiskutabelt den flotte førsteplads. Samlet set er det den mest spillede og samtidig omdiskuterede bane i CS med en nostalgisk historie og en fastlåst førsteplads på denne liste. Dust2 er banen over alle banerne. Læs udvidet artikel om Dust2

Dust2 Counter Strike: Global Offensive og cs maps CS CSGO

Vi håber, at du har, kunne bruge denne grundige liste til noget. Afslutningsvis kan vi anbefale at prøve sig frem i alle banerne for at finde ud af, hvor man har det bedste slag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *