En guide til våben i CS:GO

En guide til våben i CS:GO

CS:GO er et simpelt, men samtidigt yderst komplekst spil. Håndteringen af de inkluderede våben er ligeledes et element, som kræver tid at mestre.

Med de fleste våben i CS er det ikke muligt at sigte nedad når der bliver skudt. Man bliver nødt til at lære om de nødvendige crosshair placeringer samt spray kontrollen. Før det kan du ikke polere dine tekniske skydefærdigheder. Hvert våben har sin egen rekylrefleks og spillestil. Derfor er det vitalt at øve og mestre disse koncepter for at få succes i CS:GO.

Når du først har lært de basale sigteteknikker, kan du prøve dig frem med de mere avancerede aspekter af spillet. Der er adskillige elementer at give sig i kast med. Men før det, kan du læse en vejledning i CS våben og det tilhørende arsenal.

Granater i CS:GO

Granater er højst sandsynligt det mest undervurderede våben i Counter Strike. De kan skifte tempoet ud i hvilken som helst runde på blot få sekunder. De kan genere antagonistiske fjender, der står placeret i stærke positioner. De kan blokere udsigten og endda være dødbringende på det korrekte tidspunkt. Du skal følge din logiske sans og time indgrebet, hvilket kan løfte dit niveau. Samtidig skal du vide, hvilken granat du skal bruge. Er det en smoke grenade, molotovgranat, eller flashbang, der vil være bedst egnet til den givende situation.

Pistoler

Pistoler er det mindst magtfulde våben i CS:GO. I de fleste tilfælde vil du ikke vinde den direkte duel mod modstanderen. Det kan selvfølgelig være, at modstanderen begår en stor fejl, så kan man sagtens slå til med en pistol. Den bedste måde at anvende pistoler på, er ved at gå helt tæt på modstanderens ansigt. Samlet set findes der ca. 10 pistoler. Hvilket våben der er bedst, er en forholdsvis subjektiv vurdering. De to dyreste og formentlig mest populære er dog Desert Eagle og og R8 Revolver. Begge pistoler kan købes både som Counter-terrorist og terrorist

Sub-machine guns

SMGs bliver ofte anvendt som såkaldte ”Spray-våben”. Filosofien bag ”spray and pray” metoden er ikke altid lige effektiv med disse våben. I stedet kan man med fordel sigte og skyde nedad, for at kuglerne kan ramme modstanderen korrekt. Det er naturligvis også en mulighed at bruge dem som sigte- og præcisionsskud. I de store konkurrenceprægede turneringer, bliver Sub-machine guns ofte brugt i anden runde. Det gøres for at spare penge op til et bedre våben. De kan også benyttes i andre situationer. Den dyreste SMG er en P90, der næsten koster det dobbelte af de nærmeste.

Heavies

I denne kategori eksisterer der to former for Heavies. Den ene er shotguns og den anden er light-machine guns. Heavies er typisk ikke en del af det anvendte arsenal. Det kan dog være sjovt at bringe dem i spil engang i mellem. De er effektive når modstanderen bliver ramt, men de er bare ikke lige så gode som de andre valgmuligheder, man har. En M249 er suverænt den dyreste i denne kategori

Riffler

Assault rifler og sniper rifler er de hyppigst brugte våben i CS:GO pga. effektiviteten. Deres rekylmønstre er svære at administrere, og det tager timevis af træning, før du kan mestre bare en af dem. Tålmodighed er nøgleordet med rifler. Ovenstående kan du se en video med den populære Kalashnikov, også kendt som AK-47.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *